Ei jaksais. Ei millää. Ei kiinnosta taas mikään silti haluaa tehdä koko ajan jotain. Ja tän neidin pitäis olla jo nukkumas, aamul puol 7 ylös ja se on vaikeeta mulle, vaikka olisin menny jo kasilta nukkumaa. Plööh. Aamuherätykset pitäis kieltää laissa. Ja kuolen jos myöhästyn töistä. Muutenkaa tieto mun sairaslomast ei näköjää oo menny toiselle puolelle, mis nyt pitäis olla. että osaa kans olla. Huomen pitää selvittää se juttu niille ja näyttää perkeleen sairasloma lappuu, et haloo!!

East 17 - stay another day on ihana biisi. Juuri niin hyvä. Ja ensimäistä kertaa kuuntelen hanna pakarisen biisii. Heh.. :D Go go. Ihan ok.

Mua jotenki huolestuttaa toi Lissabonin matka. Joku siin menee ihan varmasti päin vittuu. On vaan sellane tunne. Toivottavasti ei mee mikää. Kuha jaksaisin tän viikon pötkii ja sit on viikon loma ja puolet siitä ulkomailla. Jippei. Ja hyvällä porukalla. Okei kahden kaverin kanssa. xD No silti. Mukavia ja hyvä loma tiedossa ihan varmasti.

 

Mun pitäis kirjottaa 5 oscarille kirje. En jaksa selittää ja se menee vaikeemmin niin jos kasvotusten alan sönköttää jotakin. Se asia menee ehkä paremmin sen muijan tajuntaa jos se on paperilla ja siit saa munki osalt jotain selkoo. En vaan jaksa enää jauhaa mitään asioi, vaik se helpottais meijän kummanki ongelmii toisii kohtaa, mut ei vaan JAKSA! Tahtois löhötä vaa paikoillaa.
Huomennaki töitten jälkee kaupas pitää käydä ostaa sukkiksii. Kaikki menny rikki jo. Tai melkee kaikki.

En ees tiedä mitä pitää pakata. Sitäki puolta vois vähä kattoo huomen, siis tänään.
Joku vaan nyt tökkii pahasti.